Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Šentjernejska občina spet likvidna

3. August 2015 - Občina Šentjernej, ki je preteklo leto končala z nekaj več kot 550.000 evri finančnih obveznosti, podedovanih iz mandata prejšnjega dolgoletnega župana Franca Hudoklina, je z varčevalno naravnanim proračunom te do koncu julija v glavnini poravnala. Občina je tako spet likvidna in lahko začne z izvajanjem nujnih naložbenih projektov.

'; staNews[1] = '\"STA\"Svetovni rekord Ledeckyjeve, presenečenje Gaje Natlačen

3. August 2015 - Američanka Katie Ledecky je na svetovnem prvenstvu v plavanju v Kazanu poskrbela za drugi svetovni rekord. V dopoldanskem predtekmovanju na 1500 m prosto je dosegla izid 15:27,71 in za 65 stotink izboljšala rekord, ki ga je avgusta lani dosegla v Avstraliji.

'; staNews[2] = '\"STA\"Približuje se rok za oddajo prošnje za sprejem in podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov

3. August 2015 - Študenti, ki želijo v prihodnjem študijskem letu pridobiti subvencijo za sprejem in podaljšanje subvencioniranega bivanja v študentskem domu ali pri zasebniku, imajo še do 14. avgusta čas za vložitev prošnje. V vseh univerzitetnih središčih je na voljo več kot 14.599 ležišč, so danes sporočili z ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

';
Miran Ališič
bivši novinar in poznavalec Formule 1
sreda ob 21.00 na TV3 Medias