Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Strelec preložil tekmo v Kanadi, Anaheim odčital lekcijo Buffalu

Ottawa, 23. oktobra (STA) - V severnoameriški hokejski ligi NHL so sinoči tekmo Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs prestavili zaradi strelskega obračuna v Kanadi, tako da so odigrali le tri tekme. Edmonton Oilers so s 3:2 premagali Washington Capitals, Anaheim Ducks so bili s 4:1 boljši od Buffalo Sabres, Pittsburgh Penguins pa so s 3:5 klonili proti Philadelphia Flyers.

'; staNews[1] = '\"STA\"San Antonio za naslov, Goran Dragić za najboljšega tujca NBA

New York, 23. oktobra (STA) - Košarkarji San Antonio Spurs so po mnenju šefov moštev v severnoameriški ligi NBA prvi favoriti za naslov v sezoni 2015, ki se bo začela 28. oktobra. Slovenski zvezdnik Goran Dragić pa je v napovedih, kdo bo najboljši tuji košarkar prvenstva v sezoni 2015, pristal na četrtem mestu s 3,6 odstotka glasovi; največ jih je zbral Nemec Dirk Nowitzki.

'; staNews[2] = '\"STA\"Mehiški župan obtožen ukaza napada na pogrešane študente

Ciudad de Mexico, 23. oktobra (STA) - Mehiške oblasti so izdale nalog za aretacijo župana mesta Iguala, njegove soproge in pomočnika zaradi organizacije napada na protestnike 26. septembra, v katerem je bilo ubitih šest študentov, 43 pa jih še vedno pogrešajo. V prestolnici Ciudad de Mexico se je na protestu zaradi izginotja študentov v sredo zbralo 45.000 ljudi.

';
Anton Anderlič
predsednik LDS