staNews[0] = '\"STA\"Premirje v Gazi po le nekaj urah propadlo

Gaza, 1. avgusta (STA) - Po novih spopadih na območju Gaze je Izrael sporočil, da je tridnevno humanitarno premirje na območju, ki se je začelo davi, propadlo. Izraelski odposlanec je o tem že obvestil predstavnika ZN v Jeruzalemu Roberta Serryja, poroča nemška tiskovna agencija dpa, ki se sklicuje na izraelske medije.

'; staNews[1] = '\"STA\"Sedmi sklic DZ konstituiran

Ljubljana, 1. avgusta (STA) - S potrditvijo mandatov vseh 90 novoizvoljenih poslancev je sedmi sklic državnega zbora tudi uradno ustanovljen. DZ bo v nadaljevanju ustanovne seje izvolil svojega predsednika, poslanci imajo do 13. ure čas, da predlagajo kandidate. Znano je že, da bo kandidat Milan Brglez, ki ga predlaga SMC, njegova izvolitev pa, kot kaže ni vprašljiva.

'; staNews[2] = '\"STA\"Janša sporočil podpornikom, naj vztrajajo

Ljubljana, 1. avgusta (STA) - Predsednik SDS Janez Janša, ki se je današnje seje DZ udeležil brez spremstva pravosodnih policistov, je med prekinitvijo seje nagovoril tudi protestnike iz Odbora 2014, ki so se zbrali v parku ob parlamentu. Sporočil jim je, naj vztrajajo, saj so oni množica, ki spreminja Slovenijo.

';
Necenzurirano
Spletka! Očitno lažen članek za Alenko Bratušek, da bi ja postala komisarka
Odhajajoča predsednica vlade Alenka Bratušek je na robu živčnega zloma. Pa ne gre za kakšno novo ...