Twitter
staNews[0] = '\"STA\"V novomeškem APT Grumov Dogodek v mestu Gogi

21. April 2015 - V Anton Podbevšek Teatru (APT) v Novem mestu bodo drevi ob 20. uri premierno uprizorili igro Dogodek v mestu Gogi Slavka Gruma v zasnovi in režiji Jaše Kocelija. Pri uprizoritvi igre, ki jo nekateri povezujejo z Novim mestom, ustvarjalce zanima, kako preplesti gledalčev pogled na mesto, njegove nevroze in krike njegovih prebivalcev.

'; staNews[1] = '\"STA\"Na Marketinškem semaforju o marketingu v praksi

21. April 2015 - Klub za marketing v sodelovanju s katedro za marketing na mariborski ekonomsko-poslovni fakulteti danes že devetič gosti enodnevni Marketinški semafor, ki študentom fakultete prinese vpogled v aktualne marketinške poteze skozi predavanja znanih slovenskih marketinških strokovnjakov. Zvečer bodo razglasili zmagovalce Marketinške dirke 2015.

'; staNews[2] = '\"STA\"Na Lendavskem gradu razstava Hommage a Picasso

21. April 2015 - Na Lendavskem gradu so na ogled postavili razstavo z naslovom Hommage a Picasso. Na njej je predstavljenih 42 grafičnih del španskega umetnika Pabla Picassa - jedkanice, akvatinte, litografije, lesorezi in linorezi ter 71 grafičnih del drugih velikih imen likovne umetnosti. Razstava bo odprta do 30. septembra.

';
Igor Kršinar
novinar
sreda ob 21.00 na TV3 Medias