Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Začenjajo se že 21. izobraževalni tožilski dnevi

Čatež ob Savi, 24. novembra (STA) - Vrhovno državno tožilstvo je v sodelovanju s Centrom za izobraževanje v pravosodju pripravilo že 21. izobraževalne tožilske dneve, ki se danes začenjajo v Čatežu. Popoldne bo v okviru dnevov potekal tudi tradicionalni zbor tožilcev. Osrednji govornik bo predsednik republike Borut Pahor.

'; staNews[1] = '\"STA\"Teden Karitas letos pod geslom V družini sem doma

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Letošnji teden Karitas, ki se začenja danes, bo potekal pod geslom V družini sem doma. Z njim želijo v Slovenski karitas opozoriti na številne stiske družine, ki niso samo materialne. Osrednja dogodka bosta sredin tradicionalni dobrodelni koncert Klic dobrote in romanje prostovoljcev na Ponikvo, so sporočili iz Slovenske karitas.

'; staNews[2] = '\"STA\"Programski svet RTVS danes o imenovanju Biziljeve in Šavka

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Programski svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) bo danes odločal o soglasju k imenovanju Ljerke Bizilj za direktorico televizije in Andreja Šavka za direktorja radia. Na dnevnem redu seje sta tudi predlog programsko poslovnega načrta zavoda za leto 2015 in poročilo varuha pravic gledalcev in poslušalcev za obdobje maj-avgust 2014.

';
Bojan Dobovšek
ponovitev oddaje: torek ob 00.55