Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Dva slovenska veslača na EP v veslanju (Naj pogleda še Alex)

3. May 2016 - Rajko Hrvat v lahkem skifu in Gašper Fistravec v skifu bosta edina slovenska predstavnika na veslaškem evropskem prvenstvu konec tedna v Brandenburgu. Hrvat je eden izmed favoritov za najvišja mesta, Fistravec pa bo na EP nastopil v cilju priprav na kvalifikacije za olimpijske igre v Riu de Janeiru.

'; staNews[1] = '\"STA\"Počivalšek s katarskim ministrom o investicijskih priložnostih

3. May 2016 - Slovenija ponuja investicijsko bogato okolje, iz katerega izhajajo raznovrstne investicijske priložnosti, je na srečanju z gospodarskim ministrom Zdravkom Počivalškom dejal njegov katarski kolega Ahmed bin Jasim al Tani. Katar zanimajo investicije v Sloveniji predvsem na področju turizma, zdravstva in izobraževanja.

'; staNews[2] = '\"STA\"Engrotuš v 2014 s 106 milijonov evrov izgube

3. May 2016 - Skupina Tuš je 21. aprila vendarle objavila poslovno poročilo za leto 2014. Iz njega izhaja, da je trgovski del Engrotuš ustvaril 485 milijonov evrov prihodkov oz. 4,9 odstotka manj kot v 2013, normaliziran denarni tok iz poslovanja (EBITDA) je znašal 1,9 milijona evrov, izguba iz poslovanja 2,9 milijona evrov, čista izguba pa 106 milijonov evrov.

';
Marjan Šarec
župan Kamnika
četrtek ob 22.00 na TV3 Medias