Toninu v vednost: ni dovolj le obleči modre obleke in si odvezati kravato.

Ljubljana, 06.02.2018 06:00
"... Ni nujno, da se politični vzorci, ki delujejo v tujini, uveljavijo tudi v Sloveniji. Primerjave Mateja Tonina s Sebastianom Kurzem imajo podobno težo, kot so imele primerjave Ljudmile Novak z Angelo Merkel. Ne bo dovolj le obleči modre obleke in si odvezati kravato. Ni vse v formi, potrebna je tudi vsebina, predvsem pa kredibilnost, da ti volilvci zaupajo ... (vir: Reporter)"
(... Tako Silvester Šurla, odgovorni urednik revije Reporter, po sredinem nočnem puču v Novi Sloveniji, kjer je Ljudnilo Novak zamenjal Matej Tonin, nekateri mediji pa so ga začeli nekritično oglaševati kot slovenskega Sebastiana Kurza.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • ZADNJE DEJANJE PRED POTOPOM
 • 08.02.2018 17:33:31
Krmilo prevzema tretjerazredni krmar,ko gre barka na dno!
Pa strivca Milana še obiščite preden potonete, ima veliko penzijo!
 • Resnica. Razumeš koncept resnice? Je tist, kar je.
 • 08.02.2018 11:53:37
Točke kao programa so dobre in jih že 25+ let promovira in udejanja edina slovenska stranka v DZ-ju,
torej SL0VENSKA DEM0KRATSKA STRANKA,
ampak ker to vas kao ne zanima, tega pač ne morete vedeti, knede.
Zdaj pa znova k floskulam.
"Novi obrazi", ki da so novi.
Ta va ri ša J€R€TIćA in P€RTINAćiJA (oba seveda stara obraza "S"D" = ki je ""nov obraz""
K0 ;;MU ;;NI STIČ NE pa rt y ;;JU ;;G0 SLA ;;VI JE=
je formalno pravna naslednica z vsemi pravnimi efekti, vsemi.
0m€rza = "L"D"S"= "star" ""nov obraz" $K0J-a= S ;;AVE Z K0 ;;mu ni stič N€ o ;;m ladi ne ;;JU ;;G0 SLA VIJE,
P € ZD. IR - D i LD. 0 Li$ta ""PR€ViRANTIća"""
...
ti vseskozi odkrito bildaš ;;B ;;AR ;;BI ;;K0 (;po ;har ;pu ;$$i=
najmlajšega člana
predsedništva predsedstva CENT RAL NE GA ;;KO ;;MI ;;TE ;;JA
;;KO ;;MU ;;NI ;;STIČ NE par ti je ;JU ;;G0 ;SLA ;;VI ;JE ...
Sledimo?
Razumeš koncept Resnice?
 • ikebana
 • 08.02.2018 10:47:04
Bi bilo pa zanimivo videti, kako bi deloval parlament, če desne stranke ne bi šle na volite. Oz. desna stranka. Saj je le ena.
 • Pamet je boljša kot žamet
 • 08.02.2018 07:48:26
"Fester", prjatu neumni, mar naj se poleg Nove Slovenije in nekdanje SLS še SDS in Janša priklonita plenilski in sleparski levici?
Mar res tako hudo nesrečo vseh nesreč kličeš nad obobožano in osleparjeno Slovenijo?
Mar ne veš, da je SDS najboljša slovenska stranka, Janez Janša pa najboljši slovenski obrambni minister, premier in politik vseh časov.
Vprašaj se, kaj bi dali na plenilski in sleparski levici, da bi imeli vsaj eno tako stabilno stranko kot je SDS in da bi imeli vsaj enega politika, kakršen je veliki Janez Janše, s katerim Slovenija stoji in brez katerega pade..
 • Fester
 • 07.02.2018 23:39:09
Šurla pa takoj udari po dobrnamerni potezi Nove Slovenije da porine malo ta desni voz iz najhujšega blata po osamosvojitvi. Ok res je mogoče malo zaigran nov imidž Tonina. Kontaktne leče in bela srajca brez uradne kravate, ki narodu sporoča "gremo delat". Slovenska desna scena je na najnižji točki od časa možnosti volitev (AO časi). Dokler ne bo pacient JJ sestopil iz večnega trona esdesovskega nimamo nobenih šans za oblikovanje desnosredinske vlade. MK lahko pred vsakimi novimi volitvami nastavi novo figuro in narod poprime kot otrok po sladkariji. Nova marineta na obzorju je tisti kreten Šarec s svojim idiotskim nasmehom in brez smisla po argumentiranju kakršnegakoli vprašenja. Je lahko moj ljubi narod tako slep, da bo podprl takega bedaka. Letos sem se odločil, da podprem borčija na volitvah, da pomagam preprečiti katastrofo in debakel svetovnih dimenzij. Are we fuckin nuts or what?
 • bisabre
 • 07.02.2018 17:29:23
Ljudmili odstop (prostovolen zagotovo ni bil) ni naključen, le naivci verjamejo vanj. Sovpada s Kučanovimi načrti, da na desnici pospeši razdor in NSi približa levosredinski margini, točneje na post dolomitski platformi, ki naj bi spominjala na nekdanjo SZDL. Taktika sicer ni slaba, a vsebuje nekaj pasti. Vodstveno "posodobljena" NSi bi namreč utegnila odžreti nekaj glasov levim ter levo sredinskim strankam, saj naj bi zavzela prazni prostor, ki so si ga lastili krščanski socialisti, a je Pahor Magajno učinkovito onemogočil in s tem razblinil kakršno koli iluzijo o možnem sodelovanju med "črnimi" ter "rdečimi". Pred volitvami jih je potreboval v marketinške namene, kasneje jih je zavrgel kot smeti. Posledice seveda poznamo. Še huje pa je, da so krščanski socialisti tudi formalno omadeževani, saj je otroška pornografija, čeprav smo prepričani v Magajnino nedolžnost, med ljudstvom močno osovražena.
Tonin svojo taktiko in morebitni uspeh gradi predvsem na preteklih zaslugah, ko je za Kučana podprl zakon o predsedniški pokojnini oz. dodatkih. Ker Kučan tovrstne usluge seveda nagradi (običajno na naš račun), lahko pričakujemo, da bo Tonin, v predvolilnem obdobju deležen predvsem konkretne medijske podpore, če drugega ne, ga ne bodo sesuvali in si izmišljali afer o njem, kar mu lahko prinese precej več glasov kot jih je uspelo napaberkovati Ljudmili.
Ne pozabimo še enega stroca iz ozadja, ki se varno skriva v Bruslju, to pa je prvi slovenski predsenik vlade in tajni Kučanov trojanec, znameniti slovenski orgličar Lojze Peterle, ki je poleg vedno takrat, ko je iz ozadja potrebno opraviti kakšno nečednost.
Toninovo koketiranje s Šarcem zato ni naključno, saj oba sodita v "svež veter" slovenske politike, ki ba si utegnil ostati zgolj prdec, če si bosta preveč hodila v zelje. Zato bo med njunima volilnima štaboma ter Kučanovim bunkerjem potrebna dobra in odločna komunikacija, brez šumov.
Lahko pa že z gotovostjo trdimo, da bodo letošnje volitve zanimivejše od preteklih, saj bi se na volišča utegnili podati tudi že vsega naveličani in apatični volilci (abstinenti), ki jih zagotovo ni malo.
 • Pobožnost je lepa čednost
 • 07.02.2018 09:51:44
Slovenski razumnik in dobrotnik PRAVI123 se je včeraj brez hrane in pijače, torej lačen in žejen, ves dan mudil v slovenskem narodnem svetišču Marija pomagaj na Brezju.
Potem ko se je na kolenih trikrat preplazil okrog svetišča in še trikrat okrog oltarja, je opravil sveto izpoved.
Ob tej priliki je daroval 1000 Evrov za dober namen, da bi na volitvah zmagal Janez Janša in postal slovenski premier ter se po destih očenaših in zdravamarijah svečano pred podobo zavetnice slovenskega naroda brezmadežne Svete Device Marije zaobljubil, da bo vse svoje borno premoženje podaril slovenskim revežem, ki jih je ustvarila in Janševi vladi zapustila Cerarjeva apokaliptična vlada.
Vredno zgleda in posnemanja!
 • Messi=ARGENTINSKI levići, Ronaldo=PORTUGAL desnići
 • 06.02.2018 14:33:51
Razumemo?
Za katero/kakšno državo igra, ne pa kr L€VIći in D€SNIći nje.
 • levići vs desnići je poturjeno fejk razlikovanje
 • 06.02.2018 14:29:08
D€snići je recimo od ;;K0 ;;M ;;IN ;;TER ;;NE nastopljen ;K ;A ;R ;A ;;DŽ ;;0RD ;;Ž€ (=turško nje, pomeni pa ČRNI JURIJ oz. "na srpski" CRNI JURAJ),
torej Jurij, ki se ne bori proti zmaju, ampak je iz zmaja za zmaja nje,
torej zb as tar di rani volgarski S€RBUS, drugorazredni razbojnik,
ki ga je krasilo ime lokalne gazde, torej TUR€KA, ki je, TUR€K namreč,
samo in le "podjemnik" ;;K0 ;MU ;;NI ;STIČ ;;NE ;IN ;;TER ;NA ;;CI ;O ;;NA ;LE = ;K0 ;;MIN ;TER ;;N€,
ki ga je nastopila ta med-nacionalna=medDRŽAVNA ZL0 ČIN SKA organizacija.
Do instalacije na iz riti ;;K0 ;M ;;IN ;TER ;;NE potegnjeno mesto "kralja veliko-$RB$K€ oz. JU G0 SLA VSK€ VUK0-JE BI NE"
(saj razumete: pa$ je j€b st vo nje, vsaka podobnost z atosi, atlasi in joyi je zgolj namerna),
je KA RA DŽ0 RD ŽE karao ovce, ki jih je ukradel ljudem, za gazdo pa je kradel tudi konje,
in kradel jih je DUNAJU, zato so si radi rekli "bećki konjušari",
kar dandanes slišite le še kot poturancijo, ko kak S€RBUSN0 ;;K0 ;MU ;;NI ;STIČ ;;NI avstralopitek
podtika ljudem lastno nastavljanje DUP€TA gazdi.
Sledimo?
 • Politični vzorci
 • 06.02.2018 13:46:33
Razumemo? Sledimo?
Kar je v Evropi ČLOVEŠKO kulturnega, smo naredili in svetu podarili SLOVENCI, gre torej za slovenske vzorce, ki so uveljavljeni tudi v tujini
in so še toliko lažje uveljaljeni v svoji zibki.
Poleg SLOVENSKIH vzorcev
-poštenost,
-pravičnost,
-resnicoljubnost,
-prijateljstvo do ljudi,
-domoljubnost,
-rodoljubnost,
svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH odlik, ki smo jih Slovenci podarili svetu,
so
v Evropi še tudi in predvsem ;;K0 ;MI ;;N ;TER ;;NI ;STIČ ;;NI vzorci,
ki jih ta banda v Sloveniji uveljavlja že stoletje,
torej so tudi ti že uveljavljeni v Sloveniji.
.
Če bi T0NINće rado postalo človek,
mora postati JANEZ JANŠA, če naj omenimo nekega predsednika stranke,
ki sledi POŠTENIM STRAODAVNIM SLOVENSKIM VREDNOTAM (vzorcem),
oziroma na kratko mora postati človek, ki bo/je
ne strani RESNICE, prava, pravice, človekoljubja, SVOBODOLJUBJA.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Matej Tonin in Ljudmila Novak
Vstop v galerijo slik