Samo še VVFaktor gledam na TV poleg History Channela, ostalo je brez veze!

Ljubljana, 05.09.2017 07:00
"Samo še VVFaktor gledam na TV ...
... poleg History Channel, ostalo je brez veze. "
(Tako Matija Gorjup (MG) na twitterju po včerajšnji premierni oddaji VVFaktor, druga sezona, na TV3, kjer je v vlogi televizijskega voditelja uspešno debitiral Aljuš Pertinač.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

  • Snupy11
  • 05.09.2017 13:40:23
Moje osebno mnenje je da Aljuš nima kakovosti za voditelja, saj je v prvi odaji od obeh komentatorjev ispadel kot najšibkejši člen, Bojana cenim kot novinarja, vendar za to izbiro mu ne morem čestitati.
  • pingvinko
  • 05.09.2017 11:56:33
Kot komentator je bil Aljuš, (bivši?) član SD, daleč najbolj komunajzarski, še celo Biščak je proti njemu izpadel kao nevtralen. Bomo videli, če bo kot voditelj kaj boljši in če se ne bo kmalu pobobovnikil in napadal "napačno" prepričane komentatorje. Tole z Golobičem še ni najbiljši indikator, saj je znano, da ga v SD ne marajo, ker je bil največji zgagar v Pahorjevi vladi in ji je konec koncev zadal tudi odločilen udarec.
  • summa
  • 05.09.2017 11:29:37
čestitke za oddajo, velik napredek od prejšnje sezone, tudi voditelj se je mnogo bolje izkazal kot prejšnji in ima še mnogo potenciala, da razvije svoje kompetence.
  • marijan
  • 05.09.2017 08:07:34
Čestitam k obnovljeni oddaji. Pertinač pravo nasprotje Voduškovemu jamranju-stokanju
komentatorje obravnavajte časovno enako,dovolite jim dokončati misli Če boste tako nadaljevali boste zasenčili podkupljene medije (golobič):delo, dnevnik večer rtv pop planet.
Če se da uvedite nepristransko dnevno informativno oddajo. SUPER
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Aljuš Pertinač in Bojan Požar - VVFaktor, druga sezona, na TV3
Vstop v galerijo slik