Kovačič sestradan, vladniki pa veseljačijo po vlakih in prirejajo veselice

Ljubljana, 04.09.2017 07:00
"Vlada že objavlja TV-reklame "glasujte za" - za naš denar, proti nam!
... Obenem so nam zaprli druge kanale financiranja - glavni vir, SMS-donacije.
Jutri (torej danes, ponedeljek; op. u.) ob 13 h je izredna seja DZ o teh vprašanjih! Prijavil sem se k diskusiji kot sestradana cerkvena miš! V demokracijo nihče noče investirati, čeprav je to najbolj perspektiven projekt! Vladniki in njihovi podaniki pa veseljačijo po vlakih in prirejajo veselice ...
... Dober tek oligarhi in oligarhinje, vendar pomnite tovariši - "Narod naš dokaze hrani!". Nikoli več ne bomo dopustili uničenja arhivov! (vir: Požareport.si)"
(Tako Vili Kovačič alias Državljan K, pobudnik referenduma o drugem tiru, o dosedanjem poteku predvolilne kampanje za referendum, ki bo 24. septembra.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • cox
 • 04.09.2017 20:35:10
Zakaj bedasti Srečko Katanec ne odstopi? Še več, celo žali igralce in novinarje in se jim posmehuje. Polpismenega idiota, ki se na tiskovnih konferencah praska po jajcih in podplatih je nastavila ista mafija kot cmerarja, ki ščiti tudi nesopsobnega Kendo v UKC-ju. Ta ista mafija bo te tudi zamenjala, ko bo čas, nikakor pa ne rezultati njihovega nedela, neznanja, kaj šele etična in moralna načela. Vsi ti so sad negativne selekcije, kazniva dejanja in kriminal imajo v genih in krvi. Zato se tega niti ne trudijo prikriti. Vse, kar počnejo je v mafijskem raju je legalno. To njihovo početje je njihov življenjski jackpot. Če bi bilo drugače, bi čistili stranišča in pometali ceste. Ali pa kradli avtomobile in tvegali, da jih dobijo. Srečko nacionale. Nogometnega znanja nikoli ni imel, sreče pa tudi nima več. Blefer. Na las podoben sinu udbotožilke. Doktor prava, ki se druži s tistimi, ki mislijo, da so doktorji znanosti. Nihče od njih pa o pravu ali znanosti ne ve nič.
 • grad gori, mirko se smeji
 • 04.09.2017 13:16:20
ako bi bil okoljevarstvena organizacija bi dobil kolikor bi hotel..
sicer pa kdaj bo vselovenska vstaja proti oligarhom, kose so že nabrušene...
 • krulčan
 • 04.09.2017 10:27:32
@torpedo! Kako ti pajaci popravljajo kolovoze, si lahko ogledaš na popravljeni cesti Planina-Unec, ki je obenem priključek na AC. Kilometer pred priključkom na AC so s sanacijo nehali. Kretenski pajaci so pustili kilometer razmajanega in poflikanega asfalta, ki nosi še jugoslovanski pečat. Razumem , da je tam meja med občinama, pametni ljudje in države kljub meji sanirajo celotno dolžino ceste, pri nas pa se mafijci grebejo za vsak cent, kdo bo kaj plačal.
 • krulčan
 • 04.09.2017 10:20:01
Vladnikom se gladko JEBE za narod in državo. Imamo idealno priložnost, da na referendumu jasno in glasno povemo, da so razbojniki, divjaki in hujši kot najhujši svetovni mafijci.
100% udeležba, 100% PROTI 2. tiru. Jebite se v vladi!!!!!
 • torpedo
 • 04.09.2017 10:00:39
Vili,ti si pokazal to kakšni moramo biti pošteni slovenci,ki nam ni mar za svojo državo.Namesto,da bi te podpirali ti mečejo polena pod noge tisti,ki so nas do sedaj kradli in nas nameravajo tudi v bodoče,do končnega propada vseh nas.Vprašam vas kdo potrebuje drugi zlati tir?Samo tisti,ki se bodo fino pogreli s davkoplačevalskim denarjem. Za ljudi bi bilo bolj smiselno zgraditi tretji pas na avtocestnem križu in popraviti kolovoze po vsej državi.Samo ne spet z raznimi zidarji in ostalimi udbomafijci.Vili objavi svoj račun,da nakažemo prispevke v podporo.
 • CKZKS
 • 04.09.2017 08:09:55
Potrebno je pomagati junaku Viliju s prostovoljnimi prispevki. Tudi na tem portalu naj se objavi racun, kam lahko nakazemo. Hvala lepa, in hrabro naprej Vili ! Pritlehni sin telovadca, pa bo dobil prezentiran racun za svoje svinjarije, ki so pravzaprav tudi kaznivo dejanje- na volitvah...
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi