Znana sodnica, ki je oprostila Toneta Ropa, v Portorožu pijana kot čep

Ljubljana, 03.09.2017 06:00
"... To je znanost. Kim Kardashian me je nauiča(?!), da se moram našobiti kot riba, glavo dati dol, da skrijem podbradek, na široko odpreti oči: ob predpostavki, da sem močno naličena ... (vir: Reporter)"
(Tako Ana Testen, okrožna sodnica iz Ljubljane, na svojem facebook profilu, pod svojo fotografijo, kjer je "uvodoma" zapisala, da je bila v Portorožu "pijana kot čep" in da ravno zato "nosi sončna očala".
Ana Testen je sicer nečakinja nekdanjega predsednika ustavnega sodišča Franca Testena, pred nekaj tedni pa je medijsko zaslovela z oprostilno sodbo proti bivšemu predsedniku vlade Tonetu Ropu v zadevi domnevne izdaje tajnih podatkov Sove o incidentih v Piranskem zalivu.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • rdeči ciril
 • 04.09.2017 13:24:08
da tale piše sodbev imenu ljudstva - saj to ni mogoče !
njega dni smo jih prej fentali preden je ljudstvo sploh spoznalo revolucijo
 • Bimbosan
 • 03.09.2017 17:41:15
A res? Da je bila pijana ko čep? Ja, potem je pa le ena možnost in sicer, da je Rop(ar)plačeval in jo nalil. A češplja je pa drugi dan ni nič pekla?
 • pravnik bavcon
 • 03.09.2017 10:55:06
dr. Boštjan M Zupančič je lepo razložil, da je tri četrtine sodnikov oz sodnic v našem pravnem sistemu totalno nesposobnih! Logično, cel kup nesposobnih ljudi, ki niso uspeli na nobeni drugi fakulteti, se vpišejo na pravo, na piflanje, saj imajo IQ št čevljev! Ta po faci samoušečna, nagravžna sodnica, poleg ostalih, ima namesto možganov v zblojeni tintari sra-nje in ni ji pomoči! Med te nesposobne revčke spada logično tudi dr. Cerar, kako mu je mati pridobila v krogih C.K Z.K.S naziv doktor, je pa že druga zgodba!
 • MUJO
 • 03.09.2017 10:31:47
Je imela na glavi tudi plavo kapico z rdečo zvezdico ???
 • Mefisto
 • 03.09.2017 08:44:55
Če me ne bo kdo obtožil napada, omaloževanja in smešenja sodnikov, bom dejal, da ji niti to ne pomaga več, če ji je sploh kdaj, da se našobi kot riba, da skloni glavo, da skrije podbradek in da se močno naliči.
Neresen pravosodni minister, neresna vodstva sodišč in neresni sodniki.
Pravzaprav so nam vsi skupaj v sramoto in v škodo.
 • goliotok
 • 03.09.2017 08:08:03
"Neki ma tale nas Rop", ....Ocala gor, brado dol, a abot in bednosti to ne skrije. Zdaj vidite, volivci in volivke, zakaj moramo skenslati trajni sodniski mandat. Pa ne samo zaradi nje, tu imamo Masleso, Pivkovo, "neki ma tale nas Zoki...jevo ", itd Redki so, ki so cast sodniski togi in prav zaradi njih ne smemo dovoliti testenk in testenov!!!
 • cox
 • 03.09.2017 08:00:18
Omenjeni zapis sodnice nazorno prikazuje, kako gnila in bolna država smo. Če v tem kontekstu zapišem še to, da sem največjo prevaro, v bistvu pravni zločin oziroma bolje izraženo genocid, doživel prav na slovenskih sodiščih, se to zlije v kontekstu prej omenjenega. Kakor se ta ženska obrača in nastavlja pred ogledalom, vselej bo videla zdolgočaseno, zakompleksano , moškim nezanimivo bitje. Morda jo bo Rop zdaj povabil na kremno rezino in kavo. Pridruži se jima menda tudi od krivodsodja zaščiten kriminalec z magistrata, ki bo vse plačal, sploh, če ni vse potrošil za sex in kurbe čez vikend... Pijane krave sem osebno vedno najbolj preziral. To je dno dna. In takšne ljudem delijo pravico.
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi