staNews[0] = '\"STA\"Teja Belak zmagovalka pod Rožnikom

Ljubljana, 19. aprila (STA) - Slovenska telovadka Teja Belak je na svetovnem pokalu v Ljubljani poskrbela za prvo slovensko zmago pod Rožnikom. Belakova, ki je bila najboljša že v petkovih kvalifikacijah preskoka, je v današnjem finalu z oceno 14,112 točke prepričljivo slavila zmago; po letih 2010 in 2012 svojo tretjo pred domačimi navijači.

'; staNews[1] = '\"STA\"Kertova za STA: Za boljše črpanje sredstev EU je treba izboljšati sodelovanje

Ljubljana, 19. aprila (STA) - Za učinkovitejše črpanje sredstev EU je bistvena sprememba dosedanje prakse nezadostnega sodelovanja in usklajevanja med ministrstvi in drugimi deležniki na tem področju, je v pogovoru za STA povedala vodja vladne službe za razvoj in evropsko kohezijsko politiko Andreja Kert. Spregovorila je tudi o zapletih pri 11 okoljskih projektih.

'; staNews[2] = '\"STA\"Hamiltonu pole position na Kitajskem

Šanghaj, 19. aprila (STA) - Britanski voznik formule 1 Lewis Hamilton (Mercedes) si je v današnjih kvalifikacijah Šanghaja zagotovil prvo startno mesto pred nedeljsko dirko, ki bo na sporedu ob 9. uri. S prve startne vrste bo startal še Avstralec Daniel Ricciardo (Red Bull), tretje mesto si je na razmočenem dirkališču privozil branilec naslova Nemec Sebastian Vettel.

';
Necenzurirano
Ozadja. S forenziki iz Pivovarne Laško in trači Pop TV-ja nad Požareport
Po tožbah, ki jih zoper spletni portal Požareport.si ter mojo malenkost vlagajo bizarni liki slovenske tranzicije ...