Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Danes bo znan podjetnik letošnjega leta

Ljubljana, 23. oktobra (STA) - Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in revija Podjetnik bosta nocoj v Ljubljani podelili priznanje podjetnik leta. Nominiranci za priznanje, ki se podeljuje od leta 1991, so Simona Petrič iz podjetja Elvez, Marko Pleško iz podjetja Cosylab in Otmar Zorn, lastnik podjetij Varsi ter Iskra Zaščite.

'; staNews[1] = '\"STA\"Minister Gašperšič danes v Podlehniku o dokončanju avtoceste

Ptuj, 23. oktobra (STA) - Minister za infrastrukturo Peter Gašperšič bo danes v Podlehniku z župani občin ob trasi za zdaj še nedokončanega avtocestnega odseka Draženci - Gruškovje govoril o aktualni problematiki glede začetka gradnje omenjenega odseka. Minister je namreč tamkajšnje prebivalce nedavno vznemiril s pomisleki o nujnosti gradnje, zato so zagrozili z zaporo.

'; staNews[2] = '\"STA\"Dan po neurju se nadaljuje odstranjevanje njegovih posledic

Ljubljana, 23. oktobra (STA) - Na območjih Tolminskega, Poljanske doline in jugovzhodne Ljubljane, ki jih je v sredo najhuje prizadelo neurje, bodo danes nadaljevali z odstranjevanjem posledic. Prednostna naloga bodo gotovo ceste, ki ponekod na Severnoprimorskem in Polhograjskem še niso prevozne. Nove težave lahko popoldne povzroči močan veter z več kot 70 kilometri na uro.

';
Anton Anderlič
predsednik LDS