Twitter
staNews[0] = 'STAPotrošniki oktobra nekoliko bolj optimistični

21. October 2016 - Vrednost kazalnika zaupanja potrošnikov je bila oktobra za eno odstotno točko višja tako na mesečni kot na letni ravni, obenem pa je bila enaka povprečju prejšnjega leta, kažejo danes objavljeni podatki državnega statističnega urada. Potrošniki so bolj optimistični glede finančnega stanja v njihovih gospodinjstvih in varčevanja.

'; staNews[1] = 'STAFemme fatale 2016 je Alma Rekić

21. October 2016 - Bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija ter obiskovalci spletne strani www.revijaavenija.si so za femme fatale 2016 izbrali Almo Rekić, ki deluje v svetu kulinarike in gostinstva, širši javnosti pa je poznana tudi kot sodnica v oddaji MasterChef Slovenija.

'; staNews[2] = 'STAMuzej novejše zgodovine Slovenije dobitnik nagrade ICOM Slovenija

21. October 2016 - Muzej novejše zgodovine Slovenije je dobitnik nagrade slovenskega odbora Mednarodnega muzejskega sveta ICOM. Nagrado ICOM Slovenija za leto 2016 je prejel za eksperimentalni razstavni projekt EuroVision Lab. En predmet - mnogo vizij - evrovizij avtoric Kaje Širok in Urške Purg. Podelili so jo v četrtek na mednarodnem kongresu muzealcev v Piranu.

';
Tit Turnšek
predsednik Zveze borcev za vrednote NOB
četrtek ob 22.00 na TV3 Medias