Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STAACH Volley za uvod evropske sezone v Brčkem

18. October 2017 - Tako kot slovenske odbojkarske prvakinje, igralke Nove KBM Branika, bodo tudi prvaki, igralci ACH Volleyja, uvodno tekmo kvalifikacij za ligo prvakov odigrali v Brčkem. V sredo jih čaka ekipa Mladosti, bosanski prvak. Prenovljena ljubljanska zasedba z uvrstitvijo v 3. krog kvalifikacij ne bi smela imeti večjih težav, seveda, ob pravem pristopu.

'; staNews[1] = 'STAV Pekingu se začenja kongres kitajske komunistične partije

18. October 2017 - V Pekingu se danes začenja 19. kongres kitajske komunistične partije, najpomembnejši politični dogodek letos na Kitajskem. Državni in partijski voditelj Xi Jinping bo na kongresu po pričakovanjih utrdil svojo oblast in status najmočnejšega voditelja azijske sile v zadnjih desetletjih.

'; staNews[2] = 'STAJuncker drevi gosti voditelje višegrajske četverice

18. October 2017 - Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker bo drevi v Bruslju v sklopu prizadevanj za dobro sodelovanje med vzhodom in zahodom Evrope na delovni večerji gostil voditelje višegrajske četverice. Evropa več hitrosti, solidarnost v begunski krizi, dvojna kakovost hrane in sedeži evropskih agencij - to je nekaj pričakovanih tem srečanja.

';