Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Vstopnice na igrah v Riu 2016 cenejše kot v Londonu 2012

Rio de Janeiro, 17. septembra (STA/AFP) - Organizatorji poletnih olimpijskih iger leta 2016 v Rio de Janeiru so danes razkrili cene vstopnic za ogled olimpijskih športnih bojev. Z namenom, da bi ljudem kar najbolj približali olimpijsko dogajanje, so močno pocenili cene vstopnic v primerjavi z zadnjimi igrami leta 2012 v Londonu. Cene se gibljejo od 14 do 1600 evrov za uvodno slovesnost.

'; staNews[1] = '\"STA\"Obama obljubil veliko ameriško pomoč za boj proti eboli

Atlanta, 17. septembra (STA) - Ameriški predsednik Barack Obama je v torek v Atlanti napovedal bistveno povečanje ameriške pomoči v boju proti izbruhu epidemije virusa ebole v zahodni Afriki, ki jo je opredelil kot grožnjo svetovni varnosti. O eboli bo predvidoma danes razpravljal tudi Varnostni svet ZN in sprejel resolucijo.

'; staNews[2] = '\"STA\"Na Brdu pri Kranju sedma konferenca o prenosu tehnologij

Brdo pri Kranju, 17. septembra (STA) - Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju s Centrom za prenos tehnologij in inovacij na Institutu Jožef Stefan danes na Brdu pri Kranju organizira Dan inovativnosti, na katerem bo že 12. podelila nacionalna priznanja za najboljše inovacije. Pred tem bo potekala sedma mednarodna konferenca o prenosu tehnologij.

';
Sebastjan Jeretič
kandidat za župana Pirana