Twitter
staNews[0] = 'STAMinistrstvo objavilo javni razpis za gostovanja tujih strokovnjakov na slovenskih visokošolskih zavodih

26. September 2016 - Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo javni razpis za gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih. Skupna okvirna vrednost razpoložljivih sredstev za javni razpis znaša dobre tri milijone evrov.

'; staNews[1] = 'STABrez sprememb na vrhu: Đoković, Murray, Wawrinka, Žemlja izgubil še tri mesta

26. September 2016 - V prvi deseterici svetovne teniške lestvice ATP ni bilo sprememb. Na vrhu moškega tenisa vlada trojica Srb Novak Đoković, Britanec Andy Murray in Švicar Stan Wawrinka. Edini slovenski predstavnik v prvi dvestoterici najboljših igralcev tenisa na svetu Grega Žemlja je izgubil tri mesta in je po novem 162. igralec sveta.

'; staNews[2] = 'STAKerberjeva na vrhu, Hercogova izgubila še 13 mest

26. September 2016 - Nemka Angelique Kerber, zmagovalka zadnjega grand slama v sezoni, odprtega prvenstva ZDA, je še naprej vodilna teniška igralna na svetovni jakostni lestvici WTA. Od Slovenk je Polona Hercog doživela nov udarec in je zdaj izgubila še 13 mest ter je že 143. igralka na svetu. V nekaj več kot dveh letih je izgubila 74 mest.

';
Bojan Grobovšek
diplomat, pisatelj, novinar
četrtek ob 22.00 na TV3 Medias