Twitter
staNews[0] = 'STAHDZ na predčasne parlamentarne volitve samostojno

25. July 2016 - Predsednik HDZ Andrej Plenković je po današnjem večurnem sestankovanju najvišjih organov stranke potrdil, da stranka na predčasnih parlamentarnih volitvah 11. septembra na državni ravni ne bo šla v koalicije z drugimi strankami in bo nastopila samostojno. Napovedal je možnost, da bodo sodelovali s posameznimi strankami v nekaterih volilnih enotah.

'; staNews[1] = 'STANa Sinjem vrhu nad Ajdovščino ponovno likovno druženje

25. July 2016 - Sinji vrh nad Ajdovščino bo že sedemnajstič nudil ustvarjalno zatočišče ljubiteljskim likovnim ustvarjalcem. Delavnica, ki jo organizira Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD), se je pričela danes in bo trajala do nedelje. Letošnja tema delavnice z več kot 30-letno tradicijo je likovna stilizacija.

'; staNews[2] = 'STAPahor in Plevneliev potrdila odlične odnose med Slovenijo in Bolgarijo

25. July 2016 - Predsednika Slovenije in Bolgarije Borut Pahor in Rosen Plevneliev sta danes na srečanju na Brdu pri Kranju potrdila odlične odnose med državama in se zavzela za poglobitev sodelovanja, zlasti na gospodarskem področju. V pogovorih sta se poleg dvostranskega sodelovanja dotaknila tudi aktualnih vprašanj v EU in mednarodni skupnosti.

';
Marko Milič
upokojeni košarkar
četrtek ob 22.00 na TV3 Medias