Twitter
staNews[0] = '\"STA\"Priporočila ZL za bolj transparentno in demokratično delovanje vlade

13. October 2015 - Po mnenju ZL ima vlada Mira Cerarja težave z demokratičnostjo in transparentnostjo vodenja postopkov ter svojega dela. Zato so v ZL pripravili šest priporočil, katerih izpolnitev bo po njihovem mnenju dvignila stopnjo demokratičnosti delovanja vlade in vseh drugih državnih organov, je na novinarski konferenci pojasnil poslanec ZL Matej T. Vatovec.

'; staNews[1] = '\"STA\"Vsi sprejemni in namestitveni centri za begunce v pripravljenosti, v njih nujna dela

13. October 2015 - V vseh sprejemnih in namestitvenih centrih za begunce trenutno vzdržujejo stanje pripravljenosti, zato v njih opravljajo nujna dela, potrebna za izboljšanje pogojev za bivanje in delo, so po seji sveta za nacionalno varnost sporočili z Ukoma. V regiji je beguncev še vedno veliko, pri čemer ni izključeno, da bo njihova pot potekala prek Slovenije.

'; staNews[2] = '\"STA\"V osnovnih šolah in vrtcih jedilniki ne sledijo prehranskim smernicam

13. October 2015 - Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je lani izvedel strokovno spremljanje šolske prehrane s svetovanjem v 94 vzgojno-izobraževalnih zavodih po Sloveniji. Mesečna analiza sestave jedilnikov je pokazala, da prehranskih smernic zavodi ne uresničujejo v zadostni meri, kljub temu da so za njih zavezujoče.

';
Zmago Jelinčič Plemeniti
upokojeni politik, ki pripravlja comeback
četrtek ob 22.00 na TV3 Medias