Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STAV Afganistanu več napadov na varnostne sile

17. October 2017 - Iz Afganistana danes poročajo o vrsti napadov talibanov na varnostne sile, v katerih je bilo ubitih več deset ljudi. Napadi v provinci Gazni na vzhodu države so zahtevali najmanj 30 smrtnih žrtev, v provinci Paktia na jugovzhodu Afganistana pa je v napadu umrlo najmanj 32 ljudi, ranjenih je bilo več kot 200.

'; staNews[1] = 'STAPredlog za razporeditev sredstev MD Medicini za zdaj brez podpore DeSUS in SD

17. October 2017 - V koalicijskih DeSUS in SD tudi tokrat ne podpirajo predloga ministrice Milojke Kolar Celarc za prerazporeditev sredstev za skrajšanje čakalnih dob koncesionarju MD Medicina, so vodje strank danes pojasnili po koalicijskem vrhu. Tako ni pričakovati, da bi vlada v sredo že odločila o predlogu po tistem, ko je minuli teden odločanje odložila.

'; staNews[2] = 'STAČuševa novela zakona o trgovini s podporo koalicije in NSi v DZ

17. October 2017 - Nepovezani poslanec Andrej Čuš bo danes s podpisi poslancev koalicije in NSi v postopek DZ vložil predlog novele zakona o trgovini, po kateri bi bile trgovine z nekaj izjemami ob nedeljah zaprte. Prvo obravnavo predloga na plenarni seji DZ pričakuje v novembru, nato pa v decembru sprejetje novele.

';