Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STAŠvedinje in Francozinje prve polfinalistke SP

12. December 2017 - Švedska ženska rokometna reprezentanca, ki je v osmini finala prepričljivo odpravila Slovenijo, se je kot prva uvrstila med najboljše štiri na svetovnem prvenstvu v Nemčiji. Švedinje so v četrtfinalu v Leipzigu premagale Dansko s 26:23 (13:12). Zvečer so si mesto v polfinalu priborile še Francozinje, ki so premagale Črno goro s 25:22 (12:10).

'; staNews[1] = 'STAV Arosi obveljali dosežki iz kvalifikacij

12. December 2017 - Tudi druga postaja svetovnega pokala v smučarskem krosu je minila v znamenju slabega vremena. Potem ko so na prvi v Val Thorensu izpeljali le eno tekmo, so v drugi v Arosi zaradi močnega sneženja in slabo pripravljene proge pod streho spravili le kvalifikacije, v njih sta bila najboljša Šveda Viktor Andersson in Sandra Naeslund.

'; staNews[2] = 'STANewyorške borze dan zaključile neenotno

12. December 2017 - Trgovalni dan na Newyorških borzah se je danes zaključil neenotno. Indeks Dow Jones in indeks 500 največjih ameriških podjetij S&P sta končala v zelenem, tehnološki indeks Nasdaq pa v rdečem. Vlagatelje je razveselila odločitev Boeinga o krepkem zvišanju dividend, poročajo tuje tiskovne agencije.

';