Na RTV bi morala veljati enaka pravila za vse, tam pa navijajo za Šarca

Ljubljana, 06.03.2018 06:00
"O tem, da je medijski prostor samo za redke, se lahko odločijo, če želijo, zasebni mediji, na javni RTV pa morajo veljati pravila za vse enako, ker navsezadnje prav zaradi tega menda plačujemo obvezni RTV prispevek.
(vir: Twitter)"
(Tako Matej Lahovnik, profesor ekonomije, nekdanji minister in komentator oddaje VVFaktor na TV3, ob nenehnem pojavljanju Marjana Šarca, župana Kamnika in predsednika Liste Marjana Šarca, v najbolj gledanih terminih na TV Slovenija.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • macek
 • 06.03.2018 17:56:03
Kaj je bumbarji, ste že plačali položnico za hanzi-TV? Kdaj poteče rok plačila, 10. 15 v mesecu, aja potem pride opomin pred odklopom, ups izvršbo........ha, ha, za crknit,
 • pravnik bavcon
 • 06.03.2018 12:06:40
Samo ena in edina pot je, punt in obglavljenje vse kućanove golazni! Da pa se vse to razreši je lahko tudi oborožen upor proti tem uničevalcem Slovenije in naroda! Torej, dol s kućanom in njegovim podrepnikom!
 • V našem jeziku pa na-rod pomeni naš narojen rod
 • 06.03.2018 11:31:01
... ki neguje naše starodavne navade.
P0LITIKA je delo ZA, skrb za P0LIS=P0LITEJO=DRŽAVO
SL0VENSKA država=P0LITEJA
in z njo ""KULTURA ŽIVLJENJA"",
torej
SLOVENSKA POLITIKA (SDS=JJ@nša in vsi ostali pošteni ljudje,
ki sledijo prastarim SL0VENSKIM navadam, običajem, smernicam, kulturi):
-poštenost,
-pravičnost,
-resnicoljubnost,
-prijateljstvo do ljudi,
-domoljubnost,
-rodoljubnost,
svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH odlik, ki smo jih Slovenci
podarili svetu.
P0LITIKA je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.
Država = POLIS = POLITEJA je družben dogovor ljudi o skupnem življenju.
.
.
.
»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
osvobodila.«
.
»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
 • Ja, SERBUSI ste si sami krivi, za razliko od ljudi
 • 06.03.2018 11:28:02
Slediš, teslo?
V vaši spakedranščini pomeni pojem naaaarod samo in le RAJ0, kar je tuški pojem za su žnje
oziroma hlapce=SE RB U SE.
Podtikati ljudem, torej žrtvam terorja, da so si sami krivi, je znak hude poškodbe možganćijev,,
za kar je vzrok vedno samo in le hudo ;;K ;0 ;;M ;I ;;N ;T ;;E ;R ;;N pranje,
ne glede na izvor takega opranćija.
 • Mefisto
 • 06.03.2018 10:49:55
Ker nismo nič bolj butasti kot Hrvati, Madžari, Italijani, Avstrijci ali Nemci, bomo pošteni, pametni in domoljubni Slovenci kot eden glasovali na volitvah za stranke desnice ter bomo pregnali stranke plenilke in sleparske levice pregnali na smetišče zgodovine, kamor edino spadajo.
 • krulčan
 • 06.03.2018 10:14:42
Na RTV so ZNORELI. Že v prejšnjem režimu so bili povsem nori, ker so dopustili, da je so jim komunisti vsilili takega direktorja kot je bil Janez Vipotnik, zdej se pa pustijo takim babam kot so neka Šetinčeva, Jelena, ono ropotalo z morja in podobni osebki.
 • realist
 • 06.03.2018 09:19:07
Me resno zanima, koliko slovencev zares verjame v poštene volitve! Pa probajte it na državno volilno komisijo, pa pridobite katerikoli podatke iz prejšnjih ali predprejšnjih volitev. Nak, ne bo šlo, odgovornega za te izpise nikoli ne bo, čeprav ga boš opazoval v sosednjem bifeju, kjer se skriva v "ilegali", dokler ga keri "zoprnež" išče. Zato pa ima ta ista državna komisija med volitvami pet ilegalnih najetih lokacoj po Lublani, iz katerih ustvarjajo volitve, v Cankarjevem domu imajo samo predstavo za kamere...
 • Sami smo si krivi
 • 06.03.2018 08:58:25
kakav narod, takav vodja...
 • cox
 • 06.03.2018 08:47:59
Serpentinšek je ne preveč bistro dete iz murgel-ske baterijske reje, zato mu je treba dati priložnost, da pride na raven drugih. Pri tem se razume, da se mu vnaprej servira vprašanja. Goni pa ta osebek s posebnimi potrebami, kot stara plošča, itak eno in isto. Bebec ne bi prodal NLB, kar je dokazuje, kdo stoji za njim, spremenil bi volilni sistem, tega, po katerem bo zmagal brez vizije, programa in ljudi. Aja, pa novi obraz, menda, da ni...Revežu bi vsi skupaj lahko pomagali, da najde starše. Pahor hodi naokrog s sinom, ta pa kar s taščo. Morda bosta pa, ob stalnem pojavljanju na tv, starša prepoznala njega. Vprašanje zdaj, ko ima sinko dobrega in vplivnega strica, če bi ju bil vesel. Imam občutek, da se ju sramuje...Skratka, če je konkurenca Serpentinška ocenila kot neveredostojnega, naj se tako vede in se ne razburja, če mu buci buc, dajo več priložnosti na hanzi tv. Škoda, ker so umorili Gašperja Tiča. Klovn bi prav sedel v njegovo oddajo.
 • Hanzi TV
 • 06.03.2018 07:35:53
Bojimo se sprememb.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi