Kava za Tonina pri Janši že pripravljena. In srček na sredi.

Ljubljana, 02.02.2018 06:00
"... Pozdravljamo spremembe politike @NovaSlovenija in upamo, da so res spremembe. Kava za #MatejTonin je že pripravljena.
Pa na @Twitter ga pričakujemo. V digitalnem svetu ...
... Mimogrede, @sebastiankurz ima 280K sledilcev. (vir: Twitter)"
(... Tako Janez Janša, lider SDS, ob odstopu Ljudmile Novak, prihodu Mateja Tonina na čelo Nove Slovenije, in Toninovi izjavi, da vse predsednike parlamentarnih strank vabi na kavo.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • macek
 • 04.02.2018 16:12:37
Ko so nazadnje "crknili", beri izpadli, odleteli, iz parlamenta, je bila zabava do jutra.
Požrtijo sem častil sam, in to na račun....peep,peep,peep......sorry cenzura....
 • macek
 • 04.02.2018 16:09:35
Če ta kameleonska gamad ne bo uspela z prebojem v parlamet, ne bo nobene škode, te so storili že preveč, Žal
Smo že imeli piknike na ta račun, pa mogoče spet?
 • hribuc
 • 03.02.2018 13:47:06
za kanonfutr so dobri !!
 • Mirage
 • 03.02.2018 09:43:08
Koga briga...
NSi bo skupaj s svojim pederskim Toninom ostala pred vrati parlamenta.
 • Et tu, Brute!?
 • 03.02.2018 08:29:19
Ponižno sprašujem, ali je kdo uspel prešteti, kolikokrat je HANZI TV objavila novinarsko konferenco, ki sta jo zrežirala Novakova in Tonin?
Vse kaže, da je Nova Slovenija pod kolaborantskim vodstvom za HANZI TV in za levico najmanj toliko pomembna kot SD, Desus ali SMC ali prihjajoča stranka kamniškega klovna.
V vodstvu Nove Slovenije so vredni in pravi nasledniki Edvarda Kocbeka in predvojnih krščanskih socialistov, ki s0 s podpisom Dolomitske izjave dali komunistom poblastilo za krvavi obračun s slovenskim narodom.
Iz Novakove in Tonina kar puhti sovraštvo do vsega normalnega v politiki.
 • goliotok
 • 03.02.2018 07:43:14
Cimpreje Kongres stranke! Skenslati negativce v tajnistvu, kar avtomaticni pomeni NE Toninu. Mi, volivci, ne bomo in nocemo nagraditi mavricarjev in egoc. Bolj verjamemo, ZAL, da se bo Tonin pridruzil Kucanu na tortici v Zvezdi, kot povabilu Janse na kavico...s srckom v sredini. Kako velik je Jansa, aksen demokrat in kako mu res gre za Slovenijo, dokazujejo njegova dela 8n obnasanja. Bolj ga presstituti in ilci, kucani in golbici, bedniki vseh pogledov, omalovazujejo in pribijajo na kriz, vec volivcev mu sledi. Zato, pozdrav samo iskreni in posteni NSI stranki. Mi , navadni smrtniki obeh strank, pomladn8ki, se druzimo. Tonin, druzi se z nami! Mi ne maramo biti drugorazredni, pomagaj do enakosti s prvorazrednimi. Zmores? SMES?
 • Mefisto
 • 03.02.2018 07:23:29
Res smo neumni, da se prepiramo zaradi strančice, ki je na zadnjih volitvah od parlamentarnih strank dosegla drugi najslabši rezultat in ki na prihodnjih volitvah zaman sanja o 10%.
Nova Slovenija se obnaša, kot da bo po volitvah izbirala svoje koalicijske partnerje, v resnici bo pa morala na milost in nemilost čakati ali celo milo prositi, da bi jo kdo od močnejših od nje povabil v koalicijo, če se bo seveda sploh prebila v državni zbor.
Tonin še ne ve, da sta prevelik ego in premajhen krščanski etos premalo za kakršenkoli uspeh.
 • cox
 • 02.02.2018 15:28:08
Največji uspeh cmerarja v iztekajočem mandatu bo, da mu zadnja spremljevalka še ni ušla. Serpentinšek bo poizkušal najti starše, Novakovi je uspela stilska preobrazba. Iz precej neurejene, nazadnjaške ženske, ji je uspelo doseči prav dobro linijo in samopodobo...Še vedno pa moti to njeno muzanje in bedasto izmikanje odgovorom na vprašanja novinarjev. Ima ambicije, rada bi to in ono, a ji bolj malo uspe. Nekoristna kot je, bo pristala v Bruslju. Primerjava s Peterletom se zdi še najbolj na mestu..Mladec Tonin, poln zanosa, kaj več od osebnega kariernega uspeha, s stranko ne bo dosegel. Ti ljudje so preveč mlahavi in bogaboječi. Z mafijo pa moraš grobo in ostro. Le ta jezik drhal razume. Komunisti niso kaj prida bistri ljudje. Že po definiciji. Tonin jim bo pisal programe. Verjetno tiste, kaj, ne pa koga, morajo pospraviti za zajtrk, preko dneva in zvečer.
 • macek
 • 02.02.2018 12:13:03
Kako že gre,.....ljubezen gre skozi želodec,.........
Torej posredno na volitvah bomo odločili, koliko in kaj bo šlo skozi želodec.
 • pravnik bavcon
 • 02.02.2018 11:29:47
Vsakemu normalnemu človeku je jasno, da je s stranko NSi konec, ljudmila, tonin, kučanova podložnika,sta naredila preveč škode, ljudje jim ne verjamejo, zato si ne obetajte preveč od sestanka tonin-Janša! Je pa nenormalno, kako se narod še ni izučil glede "novih obrazov", ki jih kučanova mafija spretno podtika pred vsakimi volitvami, narod pa kot svinje v buče, volit nov obraz in smo tam kjer smo, v 3pm! Pamet v glavo Slovenci!
1 2 3
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Skodelica kave, srček na sredi. Slika, ki jo je bo svojem tvitu, namenjenem Toninu, objavil Janša.
Vstop v galerijo slik