Kučanov klan sporoča: Bernarda Jeklin bo glasovala za Ljudmilo Novak

Ljubljana, 01.09.2017 06:00
"Gledam ta seznam frišnih kandidatov in premišljujem nekaj čisto nenavadnega, nenavadnega predvsem zase. Premišljujem, da bi čisto resno obkrožila edino žensko ime na seznamu Ljudmilo Novak, čeprav sva si daleč narazen. Počasi namreč postajam prepričana, da bo morda Ljudmila, če bo izvoljena, svojo nalogo opravljala najbolj častno od vseh, ki bi to radi počeli. (vir. revija Zarja)"
(Tako Bernarda Jeklin, nekdanja urednica revij Jana in lady, imenovana tudi rdeča baronesa ženskih tabloidnih revij, javno potrjuje tezo, da je Ljudmila Novak, predsednica Nove Slovenije in kandidatka za predsednico države, tudi tiha varovanka kroga Milana Kučana.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • ERFX
 • 05.09.2017 17:30:07
Že od vsega začetka je Ljudmila moj kandidat, in to zaradi svoje načelne drže. Tudi cerkev jo ne podpira, in tudi to je dobro znamenje. Ne maram predsednika države, ki noče biti moralna avtoriteta. Država se poglablja v blato, Barbiki pa to nič ni mar. Zakaj imajo Angleži Kraljico ? Pa lep pozdrav.
 • pravnik bavcon
 • 01.09.2017 21:06:26
Ja , predragi moji zavedni Slovenci, novakova je kućanova figura, zanimivo pa je , kako cerkev igra dvojno vlogo, namesto, da se ji odreče, jo še kar pomiluje, nadškof zore še na smrt bolne karleminčanke ne pusti k zdravniku,naj vzamejo konec-crknejo, torej ti je jasno, da so tudi oni v 3pm! Slovenci, za nas in za naše bodoče rodove gre, dvignimo se in odstranimo to gol-azen, eno in drugo!
 • Narod naš dokaze hrani
 • 01.09.2017 18:54:28
Drži, da je Ljudmila Novakova Kučanova prva izbira.
Novakova mu bo tudi poslej, kot mu je že doslej, jedla z roke.
Če bo prišlo do kake odločitve predsednice, ki desnici ne bo všeč, teh bo pa večina, si bo pa Kučan lahko umil roke, češ, saj je predsednica z desne politične provenience.
Najbolj boli, da se Ljudmila Novakova predstavlja za krščansko demokratkoko, čeprav je v resnici s Peterletom vred in ostalimi, ki ji krijejo hrbet v Novi Sloveniji, tipična politikantska krščanska socialistka, negovalka tradicije nekdanjih krščanskih socialistov, ki so s paktom s komunistično partijo krvavo izdali slovenske kristjane, čeprav so bili kristjani takrat, ne krščanski socialisti, v večini.
 • CKZKS
 • 01.09.2017 17:51:16
Kucan pripravlja nov prevrat. Ce Magna pade, leti Cerar, Milance pa privlece iz rokava svojega skritega aduta- Zorana Kriminalovica. vse ze videno v taksni, ali drugacni obliki ...
 • MUJO
 • 01.09.2017 16:18:52
Bože se nas smiluj in naj čimprej pocrkajo stari orto komunisti !!!
 • cox
 • 01.09.2017 16:14:09
Kučan, to je mafija, ki upravlja z državo, ki ničesar ne prepušča naključju, skuša skozi podprtje kandidature Novakove, ljudem ponuditi všečnost, prijazno plat zlo-činske nravi, predvsem pa dejstvo, da je Janša vsega kriv...Predsedniške volitve so nepomemben cirkus. Ni pomembno, kdo zmaga. Zato si mafijski boter želi, da bi nekdo z desnice končno postal predsednik države. Pahorja ne mara, ker se mu kot predsednik vlade ni dal voditi, kot mu je pasje zvest cmerar. Skratka, hoče se narediti vtis, da vsakdo lahko na demokratičen način zmaga na volitvah, čeprav živimo v mafijskem raju..Povsem druga pesem se bo igrala na parlamentarnih volitvah. Tam boter ne bi bil tako prijazen do Ljudmile, če bi lahko odnesla zmago na volitvah. Oba vesta, da to ni mogoče, zato se žensko skozi stranska vrata poriva na veliko sceno. On, ki je tudi predsednik volilne komisije, ne bo dopustil, da premier postane kdo drug kot vojak režima M.u.r.g.e.l. Bernarda Jeklin in Štefka Kučan sta tu le kolateralna škoda. @pozdrav mačku
 • macek
 • 01.09.2017 14:09:14
YQWO
01.09.2017 09:39:02

Borut Pahor je dokazal, da je predsednik vseh državljanov........
.
Če je ta majmun tvoj predsednik, kar naj bo. Moj definitivno ni, da sva si na jasnem.
Kar se pa "delanja napak" tiče pa takole.
Da napake delamo vsi, s tem se edino strinjava oba. Kakšne pa so te napake, je pa že druga zgodba. To naj bo zaenkrat to in to zelo nežno, drugače pa lahko o tem majmunu še kaj več. Je za knjigo napisat, kaj vse je zajebal in zjebal on in njegova kamarila.
Sicer pa, nam bo @cox vse lepo razložil, ali pa pozneje še cela stran......
 • Življenje je krivično
 • 01.09.2017 13:32:21
Pravnik Bavcon, kaj ti ni všeč pri ženskah, ki si jih naštel, saj imajo vse ali pa so imele spolni nagon, možnosti, da bi ga izživele, pa nikakršne.
 • Če bo špičasto, bo lopata, ...
 • 01.09.2017 11:57:09
Možnosti Kučanove izbranke Ljudmile Novak, da postane predsednica republike, se krepijo.
Danes je namreč isti Kučan preko večnega in najpametnejšega Golobiča ob izdatni pomoči vodstva držvnega zbora na preiskovalni komisiji za TEŠ6 izvršil politični arentat na Boruta Pahorja, najresnejšega kandidata za predsednika republike.
 • pravnik bavcon
 • 01.09.2017 10:22:04
vse te ženske, jeklin, spomenka, svetlana, pookojna zdenka itd, ter na koncu še ljudmila iz NSi so četne kuz-elce, ki za "faf-anje" naredijo vse, izdajo tudi svojo lastno mater-narod!
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Bernarda Jeklin
Vstop v galerijo slik