Janka Vebra obtožujejo, da je kot Donald Trump

Ljubljana, 16.02.2017 19:00
"G. Veber je kot Trump, ki se vneto drži svojih laži in jih predstavlja kot alternativna dejstva ... (vir: spletna stran Združenja nadzornikov Slovenije)"
(Tako Irena Prijović, generalna sekretarka Združenja nadzornikov Slovenije, o izjavah Janka Vebra, poslanca Socialnih demokratov, izrečenih med nedavnim intervjujem za časopis Delo in zapisanih na Facebooku.
Češ, Janko Veber kot vidna politična osebnost javno laže in je javnosti prepuščeno, da mu zaupa, pred nami pa naj bi bila po mnenju Irene Prijović težka naloga, da ločimo dejstva od Vebrove fikcije, ki - spet po mnenju Prijovićeve - menda upa, da na naslednjih volitvah dobimo slovenskega Trumpa, pri tem pa najbrž misli sebe.)
13
Zvezde & izjave
Pošlji prijatelju

Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • KAPIBARA
 • 18.02.2017 06:28:22
Kljub njegovi pozi na fotki, tale zmaga:
https://www.youtube.com/watch?v=dQ2CW3Zuo9M
 • Kekec
 • 17.02.2017 12:09:01
Holand ja, ker je isto K0 MIN TER N0VSKO pu$$i $0¢ialistiše=komjunistiše marionetno sra*je, drugo pakovanje.
.
Kekec pač ne!
Kekec je slovenski literarni lik, ki ponazarja Slovenca:
je korajžen, pošten, resnicoljuben, svobodoljuben, delaven, brihten in kar je še vesoljno znanih (skozi tisočletja dokazanih)
slovenskih odlik.
Enačiti pokončnega Slovenca (Kekca) z brezhrbtenično komunistično murglsrbsko mekanocurno, cmeravo,
barbi ali katerokoli drugo murglsrbsko biča željno in vajeno lutkico ter nastavljaćico dupeta gazdi,
je dejanje nagnusnega blatenje Slovenstva, ki ga je v ta prostor razširila
velikomurglsrbska UĐBA K0MU NI STIČ NE JU G0 SLA VIJE.
.
Tava-riša lahko poistovetite z Ostržkom ali podobno lažnivo in dolgoprsto (lopovsko) lutko ali pač ostanete pri dejstvih,
kar pomeni, da jih označite s tistim, kar so, torej "novi-obrazi" K0MI PAR TI JE JU G0 SLA VIJE (=SĐ)
in njenega podmladka S K 0 J (=LĐS),
oziroma s tistimi deli, ki jih JUG0 K0MI lutke počno: lažejo, ropajo, uničujejo, morijo ...
.
»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
.
.
SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.
.
Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).
.
LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):
$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:
sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.
Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.
.
.
»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
 • biggbrader
 • 17.02.2017 10:56:38
Vsak Kekec pa tudi ne more biti Trump. On bi bil lahko namestnik Holanda !
 • Guc Buc
 • 17.02.2017 10:15:06
Janko in Irena se prepirata, nakar Irena zagrabi kup gnoja in ga vrže Jankotu v fris.
Janko jezno in užaljeno: 'ne mešat moje familije v to!'
 • pravnik bavcon
 • 17.02.2017 10:03:26
Ljdje, dobro ga poglejte, kot, da bi gledal film planet opic! Pa naj kdo reče, da ni izrezan opičnjak! Ja taki kre-teni so v komunajzarski stranki!
 • Hanza
 • 17.02.2017 09:47:46
Smešno je, da se komunistični nesposobni politiki hočejo primerjati s sposobnim in uspešnim Trampom, ki je čisto sam prilezel do predsednika ZDA brez podpore stricov iz ozadja.
Mediji pa so jezni na njega, ker ni servilen do njihovih kvazi javnomnejskih raziskav, s katerimi mediji krojijo politiko. V ozadju teh medijev pa so taki kot je Soroš, ki hoče biti novi sodobni kolonialni imperator.
 • drugo
 • 17.02.2017 09:09:49
Mogoče v Kočevju ali Žabji vasi...
 • krulčan
 • 17.02.2017 09:02:30
Vi, nadzorniški kozli! Veber je v stranki, ki je direktna naslednica KPS, ki je kriva za množične pomore desttisočev Slovencev. In v tem in takem svojstvu ne stranka ne njeni najvišji voditelji nikoli niso bili preganjani za svoje zločine epskih razsežnosti.
Spoštovani predsednik USA Donald Trump niti zdaleč nima tako zločinskega pedigreja. Zato je primerjava z njim oslovska in infantilna.
 • Viktorh
 • 17.02.2017 08:17:36
Nič novega.
Splošno znano je, da komunisti lažejo.
 • quasimodo
 • 17.02.2017 07:46:36
Nastopač in važič rdeči ni vreden da bi ga pes poscal.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi