Karierni padec Ule Furlan. Od voditeljice oddaje do asistentke ene rubrike.

Ljubljana, 23.08.2015 06:00
"Nov izziv, nove TV-prigode ...
... je na svojem Facebook profilu zapisala Ula Furlan, hčerka Marije Miše Molk, potem ko je le dobila svojo vlogico v rubriki Zvezde danes, v sklopu nedeljske informativne oddaje Danes na Planet TV. Njena televizijska kariera je tako padla z ravni televizijske voditeljice oddaje, ki je v naslovu nosila celo njeno ime (Nedeljsko popoldne z Ulo na prvem programu TV Slovenija), na vlogo asistentke znotraj rubrike ene oddaje, kjer bo - ob Nejcu Simšiču, voditelju te rubrike - razpredala o modnih nasvetih. Ja, saj, najpomembneje je pač, da si "na televiziji". Res pa je, da je na tak način iz rubrike Zvezde danes spodrinila dosedanjo sodelavko Manjo Plešnar, ki se je, prav tako na svojem Facebooku, potem hudo jezno razpisala o pičkah v slovenskem medijskem prostoru."
(Tako je na svojem Facebook profilu zapisala Ula Furlan, hčerka Marije Miše Molk, potem ko je vendarle dobila svojo novo televizijsko vlogico v rubriki Zvezde danes, v sklopu nedeljske oddaje Danes na Planet TV.)
6
Zvezde & izjave
Pošlji prijatelju

Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • Ajdemi Ponjushi
 • 28.08.2015 05:30:27
O prepotentni, domišljavi in podhranjeni (IQ) smrklji ni vredno izgubljati besed. Ženšče ne dosega in ne bo doseglo ravni svoje mentorice, matere Marije. Slednja, to ji moramo priznati, se je vpisala v zgodovino TV SLO tudi kot ustvarjalka (ne kot urednica!) nekaterih odličnih oddaj. Mimogrede, Marijine fotke obraza iz leta 1985 dokazujejo to, da narcisoidna hči tudi v lepoti ni presegla matere.
 • oralist mario
 • 23.08.2015 13:09:59
tako se je ovedalo...
je čas debelih krav, in je čas suhih krav.. po bibliji...
tale smreketa se znajde v vseh obdobjih..
ni važno ali je vulva ali tič...
jaz imam jo rad, samo kaj ko ima moje selfije...
 • swinger aurelio
 • 23.08.2015 13:06:29
ni vsaka svinjarija kriminalno dejanje..
je njega dni rekla konkubina olimpionika, priznna komunistka...
le zakaj je ni bilo v letalu za ajačo....
da je pa njen pankrt lizavček se pa ja menda ve....
je bil njega dni lucu bolj nepteviden kot sedaj..
 • savica
 • 23.08.2015 10:07:49
...a ni čudno?!..za sluzavega nejkota se pa vedno kaj najde...
 • Ajdemi_Popushi
 • 23.08.2015 08:07:51
Za razliko od Manje Plešnar je Ula manj izbirčna in je vedela komu je treba podržati.
Morda ji je pomagala izkušena mama, mojstrica tega poklica...
 • cox
 • 23.08.2015 07:46:44
Ni se izkazala kot pretirano nadarjeno ter inteligentno dekle. Kaj hočemo, hči nenasitne starlete, spočeta verjetno v službenem času...Konec koncev, niti sin telovadca in udbo-tožilke ni pretirano bister fant. Tudi on zaseda položaj, ki mu ni dorasel.Tako je pač v plemenski skupnosti.
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Ula Furlan in Marija Miša Molk
Vstop v galerijo slik