Zakaj smo pozorni na dvoličnost Nataše Pirc Musar? Ker hoče državne funkcije in je prisesana na davkoplačevalski denar.

Bojan Požar, Ljubljana, 09.04.2018 06:00
Evropska uredba o varstvu osebnih podatkov, ki bo začela veljati 25. maja, in biografska knjiga Alenke Bratušek (V svojih čevljih - vir) sta v medije ponovno naplavili odvetnico Natašo Pirc Musar. Ta pa se hkrati po družabnih omrežjih dvolično razburja, zakaj se je ne pusti na miru?!
Odgovor je preprost:
* Nataša Pirc Musar je, čeprav je danes formalno zgolj in "samo" ljubljanska odvetnica ter žena spornega finančnega tajkuna Aleša Musarja (vir), ves čas kandidatka za vidne državne funkcije. Komaj s(m)o se je znebili kot kandidatke za direktorico RTV Slovenija, že nam je Bratuškova v svoji biografiji postregla z informacijo, da je želela postati direktorica Sove. No, da je ves čas na preži za funkcije ali direktorska mesta, ki so plačana iz proračuna, ni nobena skrivnost, je pa pomenljivo, da se v javnosti, predvsem prek njej naklonjenih novinarjev, predstavlja kot velika borka za varovanje zasebnosti, hkrati pa se na skrivaj poteguje za direktorico obveščevalne in varnostne službe?! Ampak to je samo še ena prigoda v celi vrsti dvoličnosti, ki spremljajo in obdajajo Natašo Pirc Musar.

ŽE POL MILIJONA EVROV DRŽAVNEGA DENARJA ZA ODVETNICO NPM

* Nataša Pirc Musar je tudi kot odvetnica trdno prisesana na proračunske jasli ter pridno črpa davkoplačevalski denar. Erar, spletna aplikacija komisije za preprečevanje korupcije, nam tako razkriva, da je njena odvetniška pisarna v zadnjih treh letih, odkar je ustanovljena, pokasirala skoraj 255 tisoč evrov proračunskega denarja, največ, zanimivo, od Doma upokojencev na Ptuju in ljubljanskega vrtca Najdihojca; obakrat debelo čez 20 tisoč evrov (faksimile)!
Prihodki Nataše Pirc Musar iz proračunskih sredstev, ki jih od leta 2015 dobiva na transakcijski račun svoje odvetniške pisarne (vir: Erar.si) ...
Prihodki Nataše Pirc Musar iz proračunskih sredstev, ki jih od leta 2015 dobiva na transakcijski račun svoje odvetniške pisarne (vir: Erar.si) ...
 
Poleg tega ji je februarja letos ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo na podlagi posebnega razpisa (vir) - pa ravno njej?! - namenilo skoraj 243 tisoč evrov za "celostno storitev upravljanja in spremljanja varstva osebnih podatkov v digitalnih okoljih - Pametna mesta in skupnosti (242.323,83 evra)" (faksimile).
... pred nekaj tedni pa ji je ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo namenilo še 243 tisoč evrov na podlagi posebnega razpisa.
... pred nekaj tedni pa ji je ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo namenilo še 243 tisoč evrov na podlagi posebnega razpisa.
 

NE MORE BREZ FUNKCIJ: POSTALA JE PREDSEDNICA POSLOVNIH ŽENSK

In ker Nataša Pirc Musar res ne more brez funkcij ali predsedniških nazivov, se je pred kratkim zavihtela na funkcijo predsednice društva poslovnih žensk - FAM (vir). Saj, če ne gre na Rdečem križu, gre pa na FAM ...
 
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • macek
 • 09.04.2018 22:28:07
Saj je ne,(moški namreč), zato je krmaća nedojebana, take so pa najhujše.
 • pravnik bavcon
 • 09.04.2018 10:44:28
sprašujem, kako lahko človek-moški dobi erekcijo pri tako nagravžnem stvoru, kot je ta krmača!
 • MUJO
 • 09.04.2018 10:08:40
Ko jo zagledam ali čujem , me takoj pritisne na WC !!!
 • krulčan
 • 09.04.2018 09:39:47
Ta baba je strašansko zoprna. Ko jo zagledam na TV, skoraj bruhnem. Menjanje kanalov ne pomaga. TV aparat moram ugasniti in si vzeti počitek, da ga lahko znova prižgem.
 • kiki43
 • 09.04.2018 09:32:24
Pirčka je nevarno, zakompleksano, brezčutno ženšče,
pridobitniška leva karieristka, ki v svoji zlobni
naravi ne pozna meja !
 • Viktorh
 • 09.04.2018 09:06:01
Začela je na RTS, nasdaljevala na POP in tako stopnjevala svoje sovraštvo do slovenske demokracije...
 • Ppiikkaa
 • 09.04.2018 07:58:50
V normalnem svetu so tudi znani lastniki nepremičnin in njihova nakupna/prodajna cena, kar je gospa pred leti na portalu Geodetske uprave prepovedala in je tako tudi ostalo. Skrila se je za nedotakljivost osebnih podatkov.
 • Vesna
 • 09.04.2018 07:34:09
Pirčeva je vzorčni primer zadrte levičarke, dokler tak status prinaša denar oziroma dokler se lahko napaja iz državnih jasli. Glede varovanja osebnih podatkov se je vedno zavzemala za varovanje velikih trgovcev na primer, ki so se kartelno dogovarjali za visoke cene. Da bi ščitila malega človeka ji tej socialno čuteči tovarišici še na misel ni prišlo. Sicer pa iz vsake funkcije, ki jo zaseda naredi nek medijski dogodek, ne vem če sploh kdo v Sloveniji danes pozna ime aktualne informacijske pooblaščenke. V svoji bolezenski ambicioznosti se je Trumpovim najbrž kar sama ponudila, od vseh njenih izjav, sem si najbolj zapomnila tudi eno najbolj butastih in sicer da se je z Melanijo pogovarjala po slovensko. Upam, da ji nikoli ne bo uspelo priti v kakšno javno službo, še posebej ne v kakšno obveščevalno. Povrhu vsega je še primitivna, v mislih imam njeno nesramno uporabo imena črtomerka za trenerko, takrat sem se resno vprašala ali ima gospa sploh kaj čuta za majhne otroke, kljub temu, da je mama.
 • torpedo
 • 09.04.2018 07:29:52
Požar,ti si preveč obremenjen s to babo buldožerjem.Ona je no name.Treba jo je ignorirati,to jo najbolj boli.
 • milan hisan
 • 09.04.2018 07:22:10
Bog ve, ce so Trumpovi vedeli, preden so ji dali pooblastilo, da jih zastopa, da je imela tetica, izgleda,v napadu prevelike ambicioznosti, celo spijonske ambicije ?! Tega tudi sicer nisem mogel dobro razumeti, kako so ji sploh lahko podelili tak mandat, ravno njej, zakrknjeni, sicer socialno cuteci levicarki, tako rekoc odvetniski zacetnici.
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Doslej že - pol milijona. Nataša Pirc Musar je tudi kot odvetnica prisesana na proračunski denar.
Vstop v galerijo slik