Štajerska presenečena. Vsi so isti: tudi pri Bojanu Dobovšku vodilne funkcije dobivajo kadri propadle LDS.

Bojan Požar, Ljubljana, Maribor, 30.03.2018 06:00
Štajerska je presenečena nad Bojanom Dobovškom in njegovo novo stranko Dobra država. Funkcijo predsednika sveta Dobre države, je namreč prevzel Anton Habjanič, nekdanji vodilni politik propadle stranke LDS iz Kidričevega. Habjanič je danes direktor TehnoCentra UM (Univerze Maribor), za seboj pa naj bi imel, kot pravijo naši viri, "zanimive zgodbe" iz Kidričevega.
Nova stranka Dobra država pod vodstvom Bojana Dobovška tako postaja samo še ena stranka v koloni tistih političnih strank, kjer se v zadnjih mesecih in pred prihajajočimi parlamentarnimi volitvami dogaja prava reinkarnacija LDS.
 
To je Anton Habjanič, predsednik sveta stranke Dobra država.
To je Anton Habjanič, predsednik sveta stranke Dobra država.
Preberite tudi:
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • Vesna
 • 31.03.2018 19:53:21
@sajnires, najbrž mojega odgovora ne boste prebrali, pa vendar. Zelo veliko Slovencev, še posebej tistih iz južnih krajev "dobro" pozna Janšo. Kaj vse so mu že pripisali, koliko sodnih procesov je "fasal", dvakrat je šel v arest, Spomenka je rekla, da so se največje kriminalne privatizacije naredila v času njegove prve vlade, Kučan ga je obtožil preprodaje orožja, v aferi Depala vas so ga obtožili za vojaški udar, Patrio so prignali do absurda, sedaj kar naprej in naprej gonijo parcelo v Trenti ...... Vprašala bi vas samo eno stvar, kolikor obsojenih Slovencev poznate, ki bi se v primeru zastaranja primera pritožili ? Osebno upam, da bo nekako uspel pripeljati Patrio do ESČP, ko se bodo vsem protagonistom iz prve linije povesile brade. Glede njegove prve vlade pa si poglejte statistiko, kako so se na primer povečevale pokojnine, plače, kako je zrasel BDP v primerjavi z razvitimi EU državami, itd. itd..... Vi boste seveda zatrjevali, da se je v času njegove vlade naredilo največ tajkunskih prevzemov, po zakonih, ki jih je sprejela katera vlada ? Janševa ? Bajukova ? Drnovškova seveda ! Ni kaj, stari udbovci in Golobičeva goebbelsova strategija dajeta dobre rezultate. Glede standarda Slovencev in polnih vozičkov v super in hipermarketih, ki naj bi bili sinonim blagostanja, vam povem naslednje. Osebno že zaradi poklica, ki ga opravljam, sodim med ljudi, ki znajo zelo dobro opazovati. Ko stojim v vrsti pred blagajno pozorno gledam kaj ljudje kupujejo. Gazirane pijače, trajno mleko, peciva nabita s trans maščobami, sadne jogurte, poceni piščance, gojene ribe, sadje in zelenjavo najnižjega cenovnega razreda, moko po nekaj deset centov, itd, itd.... Zato znova premislite, ali je res vse tako črno belo, kot se dozdeva. Če boste moj tekst prebrali bom vesela.
 • milan hisan
 • 31.03.2018 16:37:55
Verjamem, da je tezko biti rit v cloveski podobi. Sicer pa,
kdo smeti in pljuva po Janezu Jansi,kakor tudi volilcih SDS, kar vse povprek, na podel in skrajno primitiven nacin? Po eni strani se delas fin kot marela, po drugi pa si pokvarjen kot kvargelj. Ravno moder in mentalno zdrav pa zares ne delujes.
 • sajnires
 • 31.03.2018 16:02:29
hasan,tipično za vas ,ki ste stalni gostje te strani.Ti začneš svinjati in žaliti ,ko pa ti vrnem v tvojem stilu je pa vse narobe.Kar se pa nivoja tiče,bi pa pod tvojega res težko padel.
 • milan hisan
 • 31.03.2018 13:51:21
Ti pa zares imas nivo, ni kaj. Konvertiti ste bili vedno najhujsi in najbolj krvolocni. Slep si od sovrastva do Janeza Janse, ocitno sta morala nekaj imeti, kjer si potegnil ta kratko, sedaj pa svinjas vse povprek.
 • sajnires
 • 31.03.2018 13:21:34
hasan,priznaj da te ne moti moja "zblojenost in nestabilnost"ampak te moti to,da si nekdo drzne na tej posvečeni strani razmišljati drugače od tebe.Kar pa se tvojega strahu tiče,da nam lahko zavladajo pedri in cigani je tvoj strah upravičen, saj jih boš volil.Jaz jih ne bom.
 • milan hisan
 • 31.03.2018 12:23:03
Spodnji komentar se nanasa na odgovor komentatorja Sajnires...
 • milan hisan
 • 31.03.2018 12:21:46
Torej, ce lahko nekdo tako zblojen in nestabilen, kot si ti, govori o cemur koli, kar je povezano z intelektom, potem je zares vse mogoce. Tudi to, da nam na koncu zavladajo cigani in pedri.
 • SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Šarac=KP JUGOSLAVIE
 • 31.03.2018 11:36:24
Slika lahko pove celo več kot tisoč besed.
Š AR _AC sa god fa dero m nje:
https://i.imgur.com/Ublgsma.jpg
.
tu pa še sa kumom nje:
https://i.imgur.com/2J9oTXD.jpg
 • P0LITIKA je delo ZA, skrb za P0LIS=P0LITEJO=DRŽAVO
 • 31.03.2018 11:35:05
SL0VENSKA P0LITIKA (S.D.S....=J@nša ..., Odbor2014=Þrimc ...Kangla in vsi ostali pošteni
ljudje,
ki sledijo prastarim SL0VENSKIM navadam, običajem, smernicam, kulturi):
-poštenost,
-pravičnost,
-resnicoljubnost,
-prijateljstvo do ljudi,
-domoljubnost,
-rodoljubnost,
svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH odlik, ki smo jih Slovenci
podarili svetu.
P0LITIKA je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.
Država = POLIS = POLITEJA je družben dogovor ljudi o skupnem življenju.
.
.
.
»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
osvobodila.«
.
»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
 • Dobri MURGLmekanocurni LDS Dobovškić =LDS=SKOJ=KPJ
 • 31.03.2018 11:33:18
Za še lažje razumevanje: ko je recimo tvoja žena prevzela tvoje ime,
dejansko ga je spremenila nje,
ali se je ponovno utelesila v nekaj ali je ostala ista duša v istem telesu z le spremenjenim imenom?
Saj svet ni tako kompliciran, ko gre za zares BISTVENE zadeve,
res pa je, da so posledice pranja možgančijev hude nje.
1 2 3 4
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Prva vrsta. Bojan Dobovšek, Peter Jamnikar in še neznana dama na nedavni konvenciji Dobre države.
Vstop v galerijo slik